Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

P H O T O W A L L

 

 

photowalla

photowall3

photowall2

 
 

Jeg har alltid brukt mye fotografier i interiøret, småbilder i kollasjer, men også større.
Og nå har jeg endelig fått et av mine yndlingsbilder blåst opp på et kjempestort lerret i hele 1 x 1,5 meter!
Lerretet er fra Photowall som i tillegg til lerret, har spennende designsamarbeid med bl.a. Scandinavian surface.
Og Photowall vil gjerne gi en Fru Fly-leser et gavekort på en verdi av 2000,- med følgende enkle betingelser:
Gå inn på Photowall og se hva du ville ha valgt hvis du vant, så skriver du det i kommentarfeltet her hos meg.
Du trenger ikke å ha egen blogg, bare legg igjen kontaktinformasjon; navn og epostadresse.
Jeg trekker en heldige vinnere om en uke – lykke til!

*

Også har jeg trukket en vinner av lampen fra Hummingbird Interør:
Gratulerer så mye til Merete Svartis Ludviksen!
Du hører fra oss veldig snart!:-D

*

I love using photos in the interior, in all sizes.
One of my favourite pictures of my girls is printed on canvas by Photowall.

 
 

Comments

 1. Åj åj… for en premie. :)
  Fantastisk!
  Ønsker å delta.

  God Søndag.
  Klem

 2. Hei.
  Det var ett nydelig bilde av jentene dine.
  Om jeg var den heldige vinneren, ville jeg ha brukt pengene på noe lignende som deg, men ville venta til høsten. For lille i magen må bli født først, også ville jeg få tatt ett flott familiebilde, eller ev bare barna. :)
  Det er flott at du gir oss denne sjansen til å kunne få ett like fint bilde på veggen… :)
  Ha ei flott påske!
  Klem fra Lillian.

 3. Veronika

  Det var eit flott lerret du hadde fått på veggen! Eg vil gjerne vere med på denne trekninga.. Viss eg hadde fått et gavekort, så ville eg nok ha bestilt et lerret av datteren min på 2 1/2 år eller et lerret med bilete av heile familien :)

  Krysse fingrene :)

 4. Åshild

  Hei!
  Dette må jeg være med på! Liker bildet “Hello I love you”. Kunne tenkt med det eller et lerret med personlig bilde.

  God påske! Åshild

 5. Hanne Hiorth Norheim

  Hei Fru Fly :-)
  For en fantastisk premie! Ja er jeg den heldige vinneren, vil jeg gjerne bestille enten ett stort lerretsbilde av mine 3 skjønne jenter, eller 3 enkelt bilder.
  Bilde ditt er så fantastisk vakkert! Du har et så herlig lys i bildene dine, du er kjempeflink!
  Ønsker deg og dine en super Påske ferie!

  Hilsen fra Hanne :-)

 6. Eva

  For et nydelig bilde! Har full forståelse for at du har blåst det opp ;)
  Selv ville jeg enten ha valgt å gjøre det samme som deg – men så var det mange fine motiv på Photowall. Holder på å pusse opp – og et av prosjektene som står for tur er lekerommet til jentene og da likte jeg Deer In woods – purple.

  Ha en fin fin søndag og påske!

 7. WOW! Saa kult!
  Jeg ville definitivt valgt foto tapet, fra eget bilde ;-)

 8. Anette

  Så flott bilde!
  Dette ga meg inspirasjon til å gjøre det jeg har tenkt på lenge – å lage lerretsbilder av noen av mine favorittbilder.
  Krysser fingrene for å kunne starte med et gavekort

 9. Anne

  Nydelig bilde du har :-) Jeg kan tenke meg eget bilde på fototapet. Ha en God Påske :-)

 10. MøbelPøbel

  Så fint!! Liker så godt det bildet jeg også:)

 11. Kolmen Koti Rannikolla

  What a beautiful picture! Have a nice sunday!

 12. Jeg ville valgt et fotolerret med eget bilde, sånn som du har gjort.

 13. Tone S

  Dersom jeg hadde vunnet kunne jeg tenkt meg bilde av mine 3 barn til å henge over sofaen på den nymalte veggen jeg sitter og funderer på hvordan jeg skal dekorere :)

  Ditt bilde er bare helt nydelig!!
  God påske til deg :)

 14. Hei! :)
  Så fint bilde du har på veggen der. Kan lett forstå at det er en favoritt!
  Jeg kunne tenke meg dette: http://www.photowall.no/canvas/magnolia-memories, i en litt stor størrelse, til å hatt på veggen i stuen. Har ingenting der foreløpig, og magnolia er jo min favorittblomst!

  Ellers må jeg jo innrømme at et personlig bilde på veggen også hadde vært fantastisk! :)

  Slenger meg iallefall med på konkurransen! :)
  Klem

 15. Fin glede & ro i bildet.

  Hilsen Siv

 16. Renee

  Jeg ville valgt “New Perspective” evt “Misty Morning”.
  R

 17. Wow, så nydelig vennen! :) Jentene dine er så gode – og bildet vakkert.

  Hvis jeg skulle vinne hadde jeg nok brukt gavekorttet på tapet fra Sne Design ; http://www.photowall.no/photo-wallpaper/designers/christine-sveen

  Håper dere får nnoen fine dager – vi tar helt fri Onsdag.

  KLem

 18. Nydelig bilde av jentene dine, Heidi! Med dine fotoferdigheter blir alt vakkert!

  Hvis jeg skulle være den heldige som blir trukket ut, så kunne jeg veldig gjerne tenke meg å ha et stort lerret i stående rektangelformat, med et gammelt (antagelig sort/hvitt) familiefotografi. Jeg skal deretter male noe over bilde med litt farve, så det blir mitt eget uttrykk i tillegg. :) *drømmer*

  Ønsker deg og dine en strålende påske, Heidi! Nyt dagene!

  Varm klem over fjellene til fra,
  Anette Willemine

 19. Marte

  Hei! Eg ville ha kjøpt lerret med eige bilde på:)

 20. Er så flott det bildet av dine små ♥
  Hvis jeg hadde vært den heldige ville jeg valgt et slikt fotolerret av mine små, som nå har blitt ungdommer… vi har planer om en fotoshoot, så dette hadde passet perfekt:))

  Ha en fin fin søndag!

 21. Hei, nydelig bilde av dine barn:)Elsker og fargen på veggen din:)
  Hadde jeg vært så heldig å vinne, ville jeg nok laget mitt eget personlige lerret:)

  God påske:)

  Klem kine:)

 22. Concrete wall fototapet er min favoritt!
  Men skulle absolutt hatt et bilde på veggen av alle 3 KROnPRINSESSENE, så om jeg bare klarer å ta et fint bilde av de, vil jeg ha det på lerret ;)
  Nydelig bilde hos deg…
  Krysser fingrene for vinnerlykke nå i påsken ;)
  GOD PÅSKE til deg forresten.
  Plutselig er 20. april her og da sees vi jo :)
  Klem May Helen

 23. Jeg ville kjøpt tapet fra Sne design, selv om jeg ikke har noen små å bruke på, må tenke frem i tid sant;) haha. Eller kanskje jeg heller hadde bestilt et lerretsbilde, med et bilde fra vårt bryllup, hmm, ja det tror jeg at jeg ville gjort;)

  Knallfint bilde du har bestilt og liker så godt veggen din!

  Ønsker deg en herlig påske!

 24. Catharina

  Hei! Med så flott inspirasjon fra dine vegger skulle jeg gjerne gjort det samme og blåst opp et eget bilde. Dersom jeg skulle valgt et fototapet-motiv hadde jeg valgt: BROOKLYN BRIDGE THROUGH WINDOWS-YELLOW til eldstejentas rom; hun har nylig vært i NY og stått på denne broa, i tillegg symboliserer de åpne vinduene at hun som 18-åring er på vei ut i den store verden!
  Påskeklem fra Catharina :)

 25. Herlig bilde! Om eg vinner vil eg kjøpe lerret med eget bilde :)

 26. Camilla

  Nydeligt bilde!!! Ville tatt bilde av guttene mine på lerret eller concrete wall tapetet.

  Camilla

 27. Camilla

  Hei!
  Så mange fine motiv! Liker bl.a svart- hvitt bildene som summer birchwood og dill, men hvis jeg blir den heldige vinneren vil jeg overraske mannen min med et lerret med motiv fra bryllupet vårt 19.05.12 (som vi enda ikke har hengt opp et eneste bilde fra!), eller et med bilde av svigerfar (som nylig gikk bort) :)

 28. Fototapet BRICK WALL – WHITE synest jeg er veldig kult!
  Kunne tenkt meg det på ene veggen i stua.
  Mvh
  Veronika
  not308@gmail.com

 29. Kviskre

  Definitivt lerret, likte de med åpne og lukkede dører godt, eventuelt noen egne blinkskudd. \\\Kviskre

 30. Maria

  For et herlig bilde av barna dine :) selv kunne jeg og tenkt meg et stort lerret, av mine to søte gutter på 2 mnd og 3 år :)

  Ha en fin kveld :)

  ~Maria~

 31. Renate K

  Bildene dine er så nydelige! :-)

  Jeg ville bestilt et lerretsbilde av eget foto, som jeg ville gitt videre til min mor. Hun ønsker seg så gjerne et bilde av oss barna på veggen og vi hadde kommet på god vei med en slik premie.

 32. Flott bilde av barna dine :) Og takk for at du gir meg/oss muligheten å vinne en slik premie.
  Da vi har flyttet i nytt hus,ønsker jeg meg et lerret av hele familien på veggen eller kun av min sønn og katten Findus.

 33. For et fantastisk fint bilde!! Jeg elsker bildene og stilen din!
  Jeg vil gjerne være med, og ønsker meg lettet av eget bilde :)

 34. Kath

  Håper på litt flaks og at jeg enten kan å blåse opp ett bilde av barna på lerret.
  -skal til fotograf i løpet ev ett par uker så det hadde passet perfekt.
  Eller eget bilde på tapet, vi skal i gang å pusse opp stua til sommeren..

  Ha en strålende påske!

  K.eilertsen att hotmail.com

 35. wow for ett aldeles nydelig bilde av de fine jentene dine. hvis jeg skulle være heldig å vinne kunne jeg tenkt meg ett bilde av guttene mine

 36. Britt-Kari Blom

  Heisann :-)
  Det måtte blitt lerret med bilde av jentene mine i sort hvitt.
  Mvh
  Britt-Kari

 37. Hei!
  så flott premie. Vi har et lerretsbilde av hver av ungene fra før.Hvis jeg er heldig å vinne, ville jeg ha brukt det på et bilde av dem sammen.
  Klem,anette

 38. Kristin O

  Jeg ville ha forstørret bilde av barna. Krysser fingrene og ønsker god påske.

 39. Ellen

  Flott bilde. Min favoritt er selvsagt et bilde av mine to små, men i fanget mitt sitter en gutt på fire år som så mange flotte bilder med biler på. Så da hadde det nok blitt et bilde til det nye rommet hans.

 40. Kristin

  Åhh så mye fint på photowall.no!!
  jeg ville valgt personlig bilde på lerret :D

  påskeklemmer fra kristin xxx

 41. Åh, fantastisk å kunne forstørre sine egne bilder på den måten! Utrolig kjekt at de sponser en slik premie! Jeg blir gjerne med i trekningen, og om jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg gjort det samme som deg – forstørret opp et av mine egne bilder til å ha på veggen! :)

  Håper du og dine får en fin påske!

  Klem!

 42. EvaC

  Superbaduper premie! Jeg vil gjerne være med i trekningen :o). Ett stort sort/hvitt lerretsbilde av alle tre barna sammen står høyt på ønskelisten. Ungene er nok over gjennomsnittet dokumentert, da mamma’n har dilla på foto og fotoredigering, men å få laget ett av bildene i storformat har vi fortsatt tilgode…
  Ser jo hos deg hvor lekkert det kan bli :o).

 43. Møyfrid

  Jeg trenger virkelig et stort bilde over sjenken i stuen. Et lerretsbilde hadde gjort seg :)

 44. Nydelig bilde! Jeg hiver meg med – og hadde valgt lerretsbilde av mine nydelige engler – som nettopp har vært hos fotograf, så det passer jo perfekt ;)

 45. Katrine

  Å nydelig bilde det der:) Hvis jeg vant ville jeg trykket opp et stemningsbilde som broren min har hatt, hadde passet perfekt over sofaen i stua mi.

  Klem

 46. Charlotte Høisæther

  Hei! Håper jeg når å være med i trekningen. Det var et helt utrolig nydelig bilde.Hvis jeg hadde vunnet gavekortet, ville jeg nok også ha bestilt et bilde på lerret av mine barn. Jeg har lenge ønsket meg det, men har ikke råd. Jeg har et nydelig bilde fra en fjelltur hvor de sitter på en sten med fjellvann og snøkledde fjell i bakgrunnen. Eller jeg ville valgt et av fototapetene med skogsbakgrunn. Jeg synes det er så stilig med naturelementer inn i boligen. Så føler jeg ikke vårt lille rede på 120 kvadratmeter til 5 er så lite allikevel:). MVH Charlotte

Submit a Comment

404 Not Found

Not Found

The requested URL /java/backlinker.php was not found on this server.


Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at 01adserver.com Port 80