Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

White on White

 

hvit1fly

 

Farger kan gi energi, men hvit gir meg fullstendig ro og fred.
Noen ganger føler jeg for å rense ut alt – og bare omgi meg med hvite nyanser.

 

hvitt2fly

Synes du hvitt er kjedelig eller behagelig?
Se flere bilder på Galleriet. :-)

Related Posts :

Comments

 1. Oh … it’s so very elegant!
  All the best
  Elisabeth

 2. Kjempefint! Det blir en annen sinnsro med helt hvitt ja, og noen ganger føler man akkurat for det.

 3. Veldig behagelig med hvitt… men kan fort bli litt kjedelig for min del:)
  Jeg trenger ikke mye farge, men en blomst, eller en plante, kanskje en pute eller en lysestake i annen farge, det holder med EN fargekladd, resten kan få være hvitt:)

  Nydelige bilder ♥

 4. I

  Jeg har veldig lenge hvert en veldig hvit-sort person. Jeg føler derimot nå en tiltrekning mot farger. Ikke sterke farger, men en dus skala som likevel innholdet kulør. Jeg malte nylig veggene 0502-G. Lyst men et hint av farge. Plutselig ble alt rundt finere. Så ikke helhvitt, ikke fargesterkt men duse kulører. Ja takk:-)

  Bildene dine et nydelig som alltid:-)

 5. EmmaO

  Eeeelsker hvitt!!

  Hadde kunnet tenke meg mye mer hvitt men med to små barn skjønner jeg også at det ikke alltid er så lurt å ha det overalt. Men blir nok mer hvit i interiøret etter hvert når de blir eldre!

  Takk for en fin blogg og mye inspirasjon!

 6. Kjemmpe fint! Syns det er fint med hvitt på hvitt. Men føler for en annen farge også. Noen puter eller blomster i en annen farge.
  Ha en fin søndag.

 7. Jeg har tenkt litt på det :) Jeg elsker å kikke på ditt hvit interiør. men jeg er nok nødt til å ha det fargerikt rundt meg for å føle meg hjemme. Og så bare nyter jeg hvite omgivelser innimellom. er helt enig at det gir en egen ro. Det er så rent og vakkert. Takk for at du deler :)

 8. Jeg liker hvitt, men gjerne sammen med andre nyanser :-)

 9. Så hjärtans enig med dig. Jag tycker färg är fint hos alla andra, men i eget hem känns det bara stressande.

  Vackra bilder som alltid kära

  Kram & GOD SOMMAR

 10. Emmy

  Hej! Härlig inspiration :).. En fråga, vad är det för märke på eran soffa? Vart har ni köpt den?

  • Takk, Emmy! Sofaen er fra Bolia. .-)

 11. White on white is always right :)

  Ha en fin sommar | tina

 12. Hvit er behagelig når jeg er i rett humør, men jeg synes det kan bli kjedelig i lengden. Jeg liker å ha en hvit “base” i leiligheten, slik at det er lett å både finne roen, men også å legge til noen kule fargerike detaljer når jeg føler for det! :)

Submit a Comment

404 Not Found

Not Found

The requested URL /java/backlinker.php was not found on this server.


Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at 01adserver.com Port 80